Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som är som musik i mina lurar.

Du var en sån som också tog sin början i ett berusat möte
ett sånt där tillfälle då ingen av oss visste vad den andra hette

munnar som möttes i timmar
min kropp som längtade efter din hud nära


Jag tittar på dig ofta för att förstå vem du är
jag har svårt att förhålla mig själv till dig

Att ligga nära dig är som att lyssna på musik i lurar
jag vill ha dig överallt och i hela mig på repeat



du är fortfarande ett mysterium
du är hemlig när jag är öppen

du är du och jag är väl jag
men jag börjar sakna djupet


det är svårt att vara personlig utan att vara privat
vågar jag berätta allt för dig


För just nu vill jag bara njuta av tonerna
som du spelar på min kropp

jag vill vara versen som går över i refräng
i en sång som spelas på repeat




Fri vers av t_belle
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-13 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

t_belle
t_belle