Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som försvann lika snabbt som du kom

Det började snabbt
någonstans mellan sommar och höst

Du var så ung så oförstörd
jag var äldre och trasig av livet

Det var där emellan du lät mig titta
jag såg det inte först
men andra såg det som var uppenbart

Du som jag trodde var annorlunda
liknade de som varit förut men försvunnit

Vet inte om det var du eller din kropp
som förförde mig och gjorde mig svag

För plötsligt fann jag mig själv på ett ställe
som för mig var bekant men avlägset

Ett ställe som jag glömt bort
och inte trodde fanns längre

Du hittade mitt hjärta
som jag haft svårt att hitta



Och då kom också tårarna
i takt med att hjärtat åter pumpade blod


Men jag ångrar inte att det hände
jag sörjer inte att du försvann lika snabbt som du kom


För du lärde mig att jag fortfarande kan leva
du gav mig lusten att återupptäcka livet

Det liv som jag slutat leva för mig själv
som jag levat för alla andra






Fri vers av t_belle
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-21 19:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
när livet blomstrar åter
må det blomstra fritt
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

t_belle
t_belle