Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är nog mest rädd för mig själv.

Helt plötsligt slog det mig
det är inte dig det är fel på

Det har hela tiden varit jag

Det är jag som inte kan släppa




Du är min drog, jag är beroende
jag har alltid haft lätt för att bli beroende
du är helt enkelt mycket starkare än andra




Gråter tårar då jag tänker på dig
för jag vet att om jag slutar med dig
så kommer jag att förlora dig för alltid

Jag vet inte om jag är beredd att göra det
inte just nu

Jag hade tänkt att göra det nästa vecka
för snart är sommaren här och då är
det så mycket godare att knarka när solen skiner




Fri vers av t_belle
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-22 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

t_belle
t_belle