Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln från Italiensk kriminal historia, Roma


Skammens Garderob

Hendrixs Hey Joe
har vi ett öde!

Pusselbiten faller om du
har biten

Doors skriker Gloria, en generation
lyssnar, någon fastnar i texten

I Rom hittas ett antikt skåp
i ett renesans palats fullt med skelett

7 poliser dödar ett fyllo
med batongslag

Fyller skärmen med skit
raderar, skriver

Struktur! Jag ger mig själv tio dar
att vända skutan

Det livet
som ska gro








Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-12 21:15



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
sden här vr riktigt brs hördudú.
2013-05-12

  Tarantaran
Tankeväckande!
man skall inte vara
för hård och krävande
mot sig själv..de visa
säger att det tar dubbelt
så lång tid att vända på
skutan rätt, som det tog
att vända den fel..och
det i sig, fel alltså, kan
ha varit det bästa som
hänt en..obegripligt..
men tröstande..
2013-05-12

  Ninananonia VIP
bra :)
2013-05-12

  Lars Hedlin
Känslor........
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano