Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag säger det igen

jag har sagt det förut

jag säger det igen

jag säger det om min hustru

sjuttiofem

att

vore alla kvinnor som hon

funnes

knappast några olyckliga män




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-12 21:54



Bookmark and Share


  Minkki VIP
DET har vi förstått :) Härligt med kärlek som består genom alla år...
2013-05-13

  Ewelina Mann
Jätte vacker, träffar min själ. Tycker om ditt levande sätt att skriva!
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP