Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärter dam

Hennes värld är kärlek
fylld av behag
det är kvinnan
som gör mig så svag
hon är röd som rosen
vacker och skir
vid hennes närhet
så glad man blir

Hennes värld är äkta
inget krångel alls
när natten stundar
bjuder hon till dans
en skön beröring
i den lugna natten
hjärtats dam
och klar som vatten

Hennes värld är solsken
ett vinnande koncept
överst på menyn
finns ett kärleksrecept
där mörkret regerar
är hon ett ljus
alltid pålitlig
vid känslornas hus

Hennes värld är kortspel
svår att övervinna
listig som en räv
denna sköna kvinna
lagt kort ligger
utan någon reson
kärlek i luften
är en stor passion




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 1492 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-13 01:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärt och berörande skaldat
2013-05-16

  agneta pichler
klurig och jätte bra..

vilken dam står dig
närmast.. :)
2013-05-15

  Carina Bendix
Jättebra och välskriven text!
2013-05-15

  ResenärGenomLivet VIP
Trevlig text...
2013-05-13

  Marianne Räf
Väl skrivet, - lite
oväntat i sista
versen..
2013-05-13

  Angel of love
Varm och vacker text, stor applåd!
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO