Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inse att alla har ett värde

En stjärna blänker bland andra i himlen
så vackert i guldnyansens vimmel
En stjärna sjunger på jorden
med de vackraste underbaraste orden

En stjärna ritas av barnen på marken
barnen hoppar med glädje i parken
En stjärna bygger ett sagolikt slott
kvar blir ett stjärnlikt minne så flott

Alla är vi en stjärna på något
gäller att hitta vårt eget värde
Försök att inte skjuta ett stolpskott
genom att inte inse det egna värdet




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-13 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP