Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

björksav

 

 

 

 

 

Så ser jag björkarna slå ut; minns orden, att saven stiger.

Men jag tror de små löven faktiskt gråter av lättnad

att äntligen få känna vinden igen, såsom löven gjort

 

i århundraden före dem

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 230 gånger
Publicerad 2013-05-13 21:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hur poeten gör en iaktagelse, så att läsaren kan njuta av den ... jag, läsaren, bugar och tackar för sån fin insikt och för dessa gudomliga ord
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso