Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
april 2013


INSIKT

Regnet faller sakta ner
koltrasten sjunger
Tankarna urholkas
Det som står är vad det är
Lägg inte till
det är inte mer än så
Livet är vad det är
varken mer eller mindre
Tolkandet ligger hos betraktaren
när tavlans färger
följer regndroppens väg
lika snirklande vackert
som koltrastens ljuva toner
En melodi som inte kan sjungas
till soluppgångens toner
Kan jag sova ut




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 326 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-14 10:19



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker dikt
2013-05-16

  aol
vackert diktat här,
2013-05-14

  Densen VIP
En tavla jag vill ha;))
2013-05-14

  Bo Himmelsbåge
En vacker o tidlös dikt att tolkas ur betraktarens öga ...!
2013-05-14

  Jan Widströmer VIP
Vackert samspel mellan regndroppen och koltrasten...
2013-05-14

    ej medlem längre
Fint diktat
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson