Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En otrevlig kassörska


Frihamnen Otrevlig Kassörska

& hur fan skriver man en dikt om det?
Därför låter jag bli!

Efter ett år av frånvaro
Eftersöks jag än

Flera söker mig
& kanske blir det ändring

Några skumma Letter
Kollar under bilen

Fan vad skönt
Att bara observera

Kassörskan tyckte jag skulle
Kolla nätet istället

Vad ville jag?
Jag ville veta priset till Tallin!




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-14 13:43



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det var för fan, du skall få en fri biljett för det i kompensation klaga på henne till kapten, fartigens chef.
Annars cyklar vi rakt i fartig du var under svensk flaga Stockholm stad beskydd har rätt att ställa viket som helst fråga. Jag har hört sådana sagor för.
2013-05-14

  SatansSon VIP
jobbar ofta som expedit djävulen.
2013-05-14

  Lars Hedlin
Life is confusing some times!
2013-05-14

    ej medlem längre
Shit happens!
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano