Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

wordz

Black mind

Beaten hand

Alone bed

Cold eyes

Unable love

......................

Brighten me

See me

Hiding from you

Urge in memories

Resist everything




Fri vers (Fri form) av joanna svensson andersson
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-14 17:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Absolutely;


if I was so much younger.
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

joanna svensson andersson
joanna svensson andersson