Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
framtidsvision


saknade värld

nog kände han lusten dragningen fascinationen
längtan
ännu denna dag

längtan
efter kvinnan
skönheten ömheten
efter brösten

- för helvete!
brösten!

att få nudda än en gång

en enda gång
bara nudda

tänkte han
där han satt
i gungstolen

på Hemmet




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-14 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP