Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns det blommor i himmelen

finns det blommor i himmelen

odlar
Sankte Per rosor

har han välkomstbukett till hands
när man
vilsen
kommer strosande där i grannskapet
en gång

finns det blommor i himmelen

eller
skall man ta med sig ett fång
den dag då det beger sig

blommor från Jorden
Veronicor
Irisar
eller vita sippor

för att blidka
den gode vakten

där vid porten




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-14 20:15



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
det tror jag nog
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP