Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jodå, sommar i Haikuliknande rad.

 

 

tider med spretande

tår som springande gapar 

vidd inte stor nog




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-14 20:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sött
2013-05-14

  Tarantaran
fint om vidder!
och tår kan sakna vidder..
de kanske kan få sådana
när sommaren framskridit
eller framspretat litet
som tid först
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP