Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom dödar, våldtar, misshandlar & slipper straff..


Snutjävlar

Som liten tyckte jag polisen var ball

Nu avskyr jag dom

Ett djävla pack!




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 698 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-15 02:00



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
underbart, med bilden och allt
2013-05-15

  Lars Hedlin
Finns ett visst få antal som mot förmodan är bra..men de syns tyvärr inte lika mycket....
2013-05-15

  Magica VIP
Ja vissa utbildar sig till poliser för att då får de tillåtelse att utagera våld som annars skulle vara förbjudet, förjävligt!
2013-05-15

  SatansSon VIP
vilket poem alltså. riktig kraft
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano