Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om PMS, hur känns det och vad tänker man?


Det känns så konstigt!



Jag vill gråta
Det gör ont
Känns tung
Jag saknar
Längtar och längtar
Jag vet inte vad jag vill
Känns så konstigt
Så bakvänt liksom

Något är fel
Väldigt fel
Jag tänker för mycket
Får ont i magen
Mår illa
Jag fryser
Börjar skaka
Kan inte vara still

Jag är nog orolig
eller bara nervös
Känner mig förvirrad
Förstår ingenting
Vill inte vara ensam
Jag är frustrerad
Vad är det som händer?
Jag kanske är sjuk
Nu ska jag dö
Det är slut
Är så rädd
Jag vill inte se
Orkar inte mer
Det är mörkt

Jag kämpar
Det är jobbigt
Det kanske går
Om jag försöker
Lite till bara
Måste fortsätta
Inte ge upp

Helt plötslig
Nu är allt bra
Det är lugnt
Finns fortfarande kvar
Jag lever
Är frisk
Nu är det över
Det var PMS




Fri vers (Fri form) av Marisan
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-15 10:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ler lite på slutet... Det är ett jäkelskap det där med PMS och så ska man gå och dras med det i så många år, för ingenting!
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Marisan
Marisan