Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomstrande Kärlek


Så berörd.
Att jag inte tycks vilja lämna,
kärleken.
Ty nu har den slagit sin rot,
och börjat gro,
i mitt hjärta.
Vattnar dagligen,
med känslomässiga tårar.
För att den en dag,
ska blomma upp.
Till något så starkt,
att det inte går,
att bryta.




Fri vers av Maggie
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-28 16:46



Bookmark and Share


    ulpa
Mycket vackert skrivet
2006-03-20

  Anna Nilsson
du får nummer 5 fast jag tycker att de är så bra
fast de är så jag känner NU i mitt hjärtat de du skrev om :)
2006-03-01

  Anna Nilsson
vacker dikt:)
tyckte om detta verkligen
välkommen att kolla på mina dikter:)
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie