Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till det vackraste jag vet



Om jag kunde vira en platonisk
ring runt en själ så att den
formade sig till den värdsliga

den mellan man och kvinna
den sexuella

den vi i väst döpt till kärleken

skulle jag vira den kring din,
din märg, essens

ombilda ditt sköna till skönhet nog
för mitt öga




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-15 11:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
otroligt vackert !!
2013-05-15

    ej medlem längre
varmt, starkt. svårt att tro att man skulle kan finna finare kärlekslyrik här.
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP