Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sol

Sommaren smyger sig på
med sol som värmer
tills plaggen blir få

En tid av sång
i träd som i hjärta
Fjärran vinterns instängda svärta

Försiktiga steg
tyst fram på tå
Fröet såddes och blomstrade så

Ja, sommaren smyger sig på

Min sol är vacker
med svartlockigt hår




Fri vers av Mattias C
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-15 14:17



Bookmark and Share


  Elin Öholm
Härlig! Värmen känns ända in i magen!
2013-05-22

    ej medlem längre
Rara ord.
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C