Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jämlikhet?


Dialog är Trams

Hon sa att män är aggresiva

Dialog är trams!

Mayby so..




Fri vers av Federico Romano
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-15 23:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ibland kanske just dialog krävs..men finns visssa gånger då den är överflödig....
2013-05-16

  Magica VIP
Näe det verkar inte som jämnlikhet det du beskriver...
Dialog är mycket viktigt, men ibland så snurrar vi människor nog till det genom att vi tenderar missförstå, pga tidigare erfarenheter, tror jag.
Alla kan vara aggressiva, oavsett kön.
2013-05-16

  kerstin skriver VIP
kan inte säga att jag förstår, men texten väcker tankar och det är gott nog. jag tänker att dialog, samtal, ärlighet är allt!
2013-05-15

  Edgar Allan Ågren
ja den instinkten sitter nog djupare än man tror
2013-05-15

  agneta pichler
förklara - om män är aggressiva

hm

primaten säger - ja javisst
Ni är ju män
födda att jaga
och hämta hem bytet

Men många år har gått

så idag finns de inte mkt kvar
Av den varan

både män och kvinnor är idag
Aggressiva beroende på
Miljön och provokation.,


2013-05-15

    ej medlem längre
Män aggresiva?
Alla däggdjur kan visa
aggresivitet.
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano