Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Givandets glädje


Glädjen att få något
överträffas
av den glädjande känslan
att gjort något
för någon
och denna person
blivit glad och upplyft

Det behöver ju inte ens kosta något

ska försöka komma ihåg detta imorgon
nästa dag
och nästa

 




Fri vers av Nic
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-28 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic