Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tycker om dej

... när  det skymmer

dagsljuset gömmer sig

i nattens skuggor

 

..tycker om dej

din fåordighet  äger mellanrum

där orden får liv och mening

 

bruset från livet dämpar sig en smula

och  vilan i dina mellanrum får tiden

att landa mjukt i famn

 

..tycker bara om dig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-16 05:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så varmt och ömt ;)
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP