Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värd att få ett försök till


Bara vara

Njut av livet
som det är
ingenting är någonsin
som förut

det som en gång var
kommer aldrig tillbaka

blicka framåt för motivation
vänd dig om för inspiration
men våga ta steget
att
LEVA
här och nu




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-16 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment