Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BlanKsteg

 

 

Villsamt, det är ju så

stigarna kränger än hit, än dit ändå

som stjärnor navigerar går jag vilse

månen hukar sig och gömmer sitt bakom höjder

 

jag går lågmark och myrsteg

 

litet i taget

 

det är ett bra sätt att andas.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-16 21:08



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
upplever glädje i det du skänker
2013-05-22

  själensfrihet
Finstämd och bra!
2013-05-18

  Max Poisé VIP
Det bästa sätt att andas!!!

Mycket bra detta!
2013-05-17

    ej medlem längre
Härlig text, stundens ingivelse?
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP