Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
självskada


Ärr

Jag har lämnat märken

På mig själv

Där jag försökt få mig själv att försvinna

Och nu har de börjat klia igen

Det har börjat sticka i mina armar igen

Huden skriker efter det vassa

Mina ögon vill se blodet rinna

Men jag försöker hålla mig stark

Vet att det lilla mörka har fel

Och att det är jag som har rätt




Fri vers (Fri form) av ensamvargen
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-18 18:07



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Sötaste barn på jorden som du ser ut, hoppas det bara är fiktion kring självskador bettende tonåringarna i brist på vuxna vänner hittar utväg.
Om akten på livets scen teater är bister det är bara en drill tar det som hemläxa men aldrig klippa eget liv eller andras. Det är så fint att spela nyfiken på jorden.

2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

ensamvargen
ensamvargen