Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte


Tänk om

Jag vet inte

Om jag kan klara en dag till

Jag vet inte

Om jag faktiskt vill

Tänk om det blir för svårt

Tänk om trycket blir för mycket

Tänk om mina sömmar börjar spricka igen

Jag vet inte om jag har ork nog att sy ihop dem

Men jag vill inte bryta mitt eget löfte

Men tänk om

Tänk om jag inte är stark nog att stå ut




Fri vers (Fri form) av ensamvargen
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-27 21:02



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
<3
2013-05-29

  HOWL
Du är stark! All den styrkan jag har skickar jag till dig, sluta aldrig kämpa!
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

ensamvargen
ensamvargen