Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lever du eller har du gömt dig från mitt hjärta?


Hallå?

Hallå?

Finns du kvar?

Lever du?

Andas vi fortfarande luft?

Eller har du glömt bort mig?

Jag kanske inte är bra nog.

Du kanske tycker att jag har för många ärr.

För många fel.

Hallå?

Älskar du inte mig längre?

Är jag inte längre viktig?

Ska du gå som alla andra gjorde?

Hallå?

Har du hittat någon annan?

Hallå?

Har du glömt att jag fortfarande älskar dig?




Fri vers (Fri form) av ensamvargen
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-01 00:45



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Stark berörande <3
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

ensamvargen
ensamvargen