Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag sover aldrig ensam


Besök på natten

Jag fick besök av dig igen inatt

Jag vet att du stod borta vid dörren

Du hade gärna fått komma och lägga dig i sängen

Men du vet nog att du inte är inbjuden

Fast jag såg dig komma närmare

För varje timme som gick kom du ett steg närmare

Så jag gjorde plats

Hade dig bredvid mig

Du hade med dig presenter som du brukar

Och jag saknade dig för några sekunder

Sen men kom jag ihåg varför jag puttade bort sig

Så jag tog till mig det säkraste jag hade

Och det skrämde bort dig

Men jag vet

Att du kommer besöka mig fler nätter




Fri vers (Fri form) av ensamvargen
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-01 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ensamvargen
ensamvargen