Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla kom hem älskling


Längtan

Jag sitter i min säng

Med en trött kropp

Med en tom själ

Och ett fyllt huvud

Det snurrar runt med tankar

Jag sitter plötsligt ute

Jag minns inte att jag tände en cigg

Röken känns annorlunda

Det är inte samma när jag inte kan dela den med dig

Jag går och lägger mig

Och jag känner att något gör ont

Musiken spelas

Men jag minns inte texten

Det är något om längtan

Och jag undrar om det som gör ont

Är längtan jag känner efter dig




Fri vers (Fri form) av ensamvargen
Läst 476 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-28 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ensamvargen
ensamvargen