Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi klarar det älskling


Starkare

Vi båda blev ensamma

I en tid som denna

Med våra tankar som äter upp oss

Men det är fullt möjligt

Att bli säkrare från detta

Vår kärlek växer starkare

För varje dag som går

Så gråt inte

För att när du kommer tillbaka

Så har vi blivit starkare igen




Fri vers av ensamvargen
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-26 21:38



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
UNDERBART BERÖRANDE !
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

ensamvargen
ensamvargen