Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I love you


We'll be fine

If there ever comes a day

Where we can't be together

Keep me in your heart

I'll stay there forever




Fri vers (Spoken word/Slam) av ensamvargen
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-29 20:16



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Åhhh så vackert!
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

ensamvargen
ensamvargen