Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insåg att jag var dödlig


Döden

För första gången

blev döden realitet

fick en känsla att inte hinna

bara en kort stund




Fri vers av Federico Romano
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-19 10:47



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande, ja ibland är man närmare döden än man kanske kan tro...obehagligt efteråt...
2013-05-21

  ResenärGenomLivet VIP
Den finns där alltid, därför är det så viktigt att ta vara på varenda liten sekund...tänkvärt...
2013-05-20

    Cbastian
Nice!! Jag gillar den.
2013-05-19

  Dito VIP
Det går för fort ibland i livet ,så då tror man att man lever för evigt
Tid att stanna upp,ska jag försöka
2013-05-19

  SatansSon VIP
vad har hänt? undrar man. bra.
2013-05-19

  Lars Hedlin
Then life got real! Bra och starkt skaldat!
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano