Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är som vi gud naturen vore ett,


Insikt

Man måste inte ha fel
för att någon annan
ska ha rätt,

man ska tugga
noga innan man
sväljer allt man
hör,

dessa krav och förväntningar
man ska leva upp till,

men det är ju dina gårdagars
inre smycken som klär dina
morgondagar i en villkorslös
dräkt av kärlek till alltet
och varandra,




Fri vers (Fri form) av aol
Läst 594 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2013-05-19 12:29



Bookmark and Share


  louisegirl
Klokt och fint skrivit!
2014-01-19

  Mona Nordkvist VIP
Bra skrivet om viktiga insikter.
2013-10-28

  Tino
Helt fenomenalt!
Som ett facit

2013-09-27

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Så vackert
klokt
och vässat.
2013-06-30

  Sunlight
så fint skrivet
upplyftande rader!

2013-05-28

  Drömfångare
Mycket bra och djupt!
2013-05-28

  Lars Hedlin
Bra och insiktsfullt!
2013-05-27

  Tillbringaren VIP
gillar insikterna skarpt!
2013-05-26

  Elwania
ja du inte behöver vi vara rätt eller fel
gårdagens smycket kan vara bedrägliga eftersom dom ofta är putsade med
värderingar. vad händer om vi möter oss i stunden utan vilkor
2013-05-23

  Yrre VIP
Oj, detta var mycket vist och vackert!!
2013-05-22

    ADI Nehlin
väl skaldat
2013-05-21

  Lena Själsöga Keijser
så är det
2013-05-21

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA" av detta så tänkvärda!
2013-05-21

  Chawa VIP
Stor visdom har du skaldat!! Tycker jättemycket om denna dikt!
2013-05-20

  Lollitta VIP
man ska tugga
noga innan man
sväljer allt man
hör,
+++++

i sina bästa stunder annars .......hur lär man sig ?
2013-05-20

  bittemi VIP
Så kloka och fina tankar du bjuder på!
2013-05-20

  Eaglemountains VIP
Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade
2013-05-20

  Eaglemountains VIP
Klokt, fint och upplyftade
2013-05-20

    Dan Myrbeck
Väldigt fin,
särskilt på
slutet.
2013-05-20

  Mats Henricson
Vist och tänkvärt nedskrivet !
2013-05-20

  anits VIP
Mycket tänkvärt och klokt skaldat
2013-05-20

  Monika A Mirsch VIP
Tycker som Ann: "dina gårdagars
inre smycken", en sinnrikt vacker vändning av det väsentliga - och ger hopp på ett nytt sätt....
2013-05-20

    ej medlem längre
goda ord
2013-05-19

  ULJO
Tänkvärda rader
2013-05-19

  Carina Bendix
Underbart vackert skaldat!
2013-05-19

    ej medlem längre
Vist och vackert i en skön blandning!
2013-05-19

  Eva Langrath VIP
Klokord
2013-05-19

    ej medlem längre
Så sant. Fint skrivet!

Tycker mycket om;

"dina gårdagars
inre smycken"
2013-05-19

  Piann VIP
Oh, så fint budskap du bjuder på.
2013-05-19

    ej medlem längre
Klokenskap fina fisken!
2013-05-19

  Anya VIP
Alltid sådana klokskaper. Denna tar jag till mig under dagen. Tack! Ska vara riktigt nöjd med mig själv idag.
2013-05-19

    ej medlem längre
klokt och tankeväckande
2013-05-19

  SatansSon VIP
den här var riktigt bra.
2013-05-19

  Maj-Lis VIP
Fin...den tyckte jag om
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol