Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huset

Alla människor är ett hus.
Mitt var en gång övergivet av mig själv.
Men jag återvände tog modet till mig,
bad om hjälp.

Att städa, reparera och inreda som jag själv ville ha det.
Så att delar av mig skulle få finnas som den jag är,
den jag blivit genom åren.

Mitt hus är nu bebott av mig
och med massor av minnen.




Fri vers av själensfrihet
Läst 425 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-24 09:47



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Bra att du återvände
2016-06-25
  > Nästa text
< Föregående

själensfrihet
själensfrihet