Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promille

Jag arbetar, sliter hårt.
Det kanske inte ser så ut i mitt stilla ansikte.
Men varje muskel arbetar för att inte krackelerar.

Livets skola är inte en enkel lek.
Det erfar nog de flesta.

Så många månader har förflutit och jag borde
Ha kommit över.

Men smärtan har nestlat sig fast. Frusit sönder mina ådror. Jag fryser av kallsvett inombords.

Jag blev så ledsen, så in i helvete olycklig.
Drömmar jag för första gången vågat drömma.
Drunknade i din flaska. Brändes sönder av alla promille som alkoholen innehöll.

Kvar fanns en elak blick i dina ögon.
Kvar fanns också jag.
Ensam igen...




Fri vers av själensfrihet
Läst 378 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-05 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

själensfrihet
själensfrihet