Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det fulaste jag vet

det fulaste jag vet
är när en människa lever ett liv utan att bry sig ett dyft om andras
där man lever som en djävla egoist
en riskkapitalist
någon som inte vill se sin nästas behov
en som bara systematiskt söker utnyttja andras svaghet
for his own benfit only

- God bless just me!

- fuck you, säger jag, every day
for the rest of you life
stay fucked
du besudlar solidariteten.

och ren svenska
det förstår du väl inte alls.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-19 17:30



Bookmark and Share


  Tarantaran
Bra skrivet igen!
med andra ord:
besudlar all mankind
utan att blinka,
the heart of stone
cries, utan undantag,
only for himself
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP