Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren







jag känner doften av vår
det väcker känslor
jag hade
för många
många
många
år sen

jag cyklar
efter vinterns kyla
bara ben
knastret från grusvägen
gullvivorna
blåsipporna
doften av vår
glädjen i mitt bröst
förväntningen

jag känner doften av vår
i min näsborre




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-19 19:50



Bookmark and Share


  anits VIP
En underbar känsla
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel