Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen från Ullared 1970


Memorie

Inte var det pasta

det var ett hus i skogen

där jag sprang utan att tänka




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-20 12:40



Bookmark and Share


  agneta pichler
lille Federico ;)
fin bild
2013-05-21

  Lars Hedlin
Fint barndomsminne!
2013-05-20

  Angel of love
Underbart minne! Ser dig framför mig!
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano