Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ty denne har inget att förlora


Frukta den som står i skuld

Bibliskt citat?

Eller bara sunt förnuft

Jag hittade på skiten nu..




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-20 16:28



Bookmark and Share


  genni VIP
Man skall aldrig förakta orden, dina ord visar att de berör, oavsett om det är negativt eller positivt.


2013-05-22

  Piann VIP
Ja men det blev en dikt
att reagera över ;-)
2013-05-20

  Lars Hedlin
Sannt..vhy!
2013-05-20

    ej medlem längre
Det är nog sunt förnuft, men det ligger något i det.
2013-05-20

  Federico Romano
Vem förstår det?
2013-05-20

    ej medlem längre
jag förstår inte varför folk publicerar skit.
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano