Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gro du själ

Du kan aldrig se vad du vill,

när endast ditt begär förblindar,

och om du skriker i motvind,

hur kan du då höra?

Om frustration av svettig förtvivlan blir din vän,

kanske är det dags att andas samt förnyas?

Likt värmen som sprider skönhet och grönska,

borde du kanske stanna upp,

blunda och finna en ny dag gro i takt med färskt perspektiv.

Kanske kanske gror din själ,

med värme till dig själv igen.






Bunden vers av joanna svensson andersson
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-20 18:21



Bookmark and Share


  louise svensson
Vackert!
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

joanna svensson andersson
joanna svensson andersson