Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röster i natten

Några röster sjunger
om regn och vatten
så böljande och stilla
kärleksfullt i natten

Melodier som förför
och bjuder harmoni
i sömnens inre rike
så vackert det kan bli

En vaggvisa så skön
om stjärnorna som blinkar
själarna i människans land
i tacksamhet de vinkar

Några röster talar
med behaglig stämma
skönt det är att njuta
och vara därhemma

Sitta där kring brasan
när kärleken är blå
vackra ord skymningen
så lätta att förstå

En dikt i nattens mörker
tänder hopp och tro
vackra ord och meningar
till skön och stillsam ro

Några röster sjunger
och andra talar ut
natten får beröring
som inte vill ta slut




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 963 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-21 00:31



Bookmark and Share


  Angel of love
Ömt och vackert!
2013-05-25

  Ninananonia VIP
Tycker om alla dina dikter..
2013-05-24

  mare VIP
Kärleksfulla rader
2013-05-22

    Dan Myrbeck
Vacker!
2013-05-21

  Marianne Räf
En rofull vaggvisa för
vuxna, ansträngda
människor. Fint!
2013-05-21

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert och med fina rim...
2013-05-21

  Nina.H
Mycket vackert formulerat
om nattens röster!
2013-05-21

  Tarantaran
Och du skriver
vackert om allt
fint i natten..!

2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO