Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under Polstjärnan

 

 

 

 

 

under polstjärnan

står vi och drömmer

om livets mysterier

i andetagens låga

 

 

 

under polstjärnan

hämtas kraften ur

hjärtan som brinner

med längtans stoft

 

 

 

under polstjärnan

dansar våra själar

kärlekens menuett

till himlens symfoni

 

 

 

under polstjärnan

famnar vi varandras

tröstande tårar

träffade av stjärnfall

 

 

 

under polstjärnan

hittar lyckan mark

känslor finner makt

till tvåsamheten

 

 

 

under polstjärnan

står vi och lyser

 

 

till evig tid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 697 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-05-21 13:51



Bookmark and Share


  Tino
stillsam mjuk och vacker.
en väldigt fin sinnesstämning uppstår med musiken
fin och snyggt sammansatt.
Bilden passar oxå väldigt fint.

2013-05-26

  Isabelle J
Jättefint mamma :)
2013-05-23

  Angel of love
Fängslande vacker text.
2013-05-22

  Fem hjärtan VIP
Underbart vacker dikt!
2013-05-22

  Pärlemor
så sant, du fångar det stora i dina fina ord! vackert!
2013-05-22

  Siggesdotter
Tänk vad stjärnor och kärlek kan inspirera till! Som till exempel denna vackra dikt om drömmar och mysterier - livets och kärlekens mysterium!
2013-05-21

  Chawa VIP
Kärleksvackerhet att hämta nya krafter i...och sköna toner därtill...!
2013-05-21

  Lärling
Så vackert och fint!
Stillsamt och ljust.
2013-05-21

    ej medlem längre
otroligt drömskt och sagolikt tecknat med känslig hand... du är grym Nina..
2013-05-21

  Bo Himmelsbåge
Får en känsla av att det är du som är polstjärnan, Nina ... som lyser o värmer oss alla med din kärleks o milda omtankes ljus ... tack för det ... för att du lyser o värmer oss i mörkret ... kram
2013-05-21

  ResenärGenomLivet VIP
Allt passar så bra ihop...texten, bilden och musiken...blundar jag så ser jag hela stjärnhimlen...
2013-05-21

  Heikki Hellman
En liten härlig pärla i Ninas redan omfattande produktion under en kort period!
2013-05-21

    Dan Myrbeck
Fantastiskt vacker!
2013-05-21

  Sunlight
En fint skriven text som förstärks effektfullt av vackert piano
Härlig stämning!
2013-05-21

  Lars Hedlin
Jätte vackert !
2013-05-21

    ej medlem längre


Innerlig och vacker ...
2013-05-21

    ej medlem längre
den är jättefin..
2013-05-21

    ej medlem längre
så fin så!!
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H