Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om varför hämden ej ger något


Gummiboll de Pelotas

Pelotans regel är att slå gummibolen

Så hårt att motståndaren missar eller slås ut

Under förutsättning att man inte står där själv




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-21 18:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Aj jA jäklar kan ju göra rejält ont :)
2013-05-21

    Esa Salomaa
enkla regel där rädslan styr kanske?
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano