Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har vi glömt polisvåldet?


Unga arga män?

Fredrik skärp dig

Snacka om att blanda korten

Ska vi acceptera att medborgare blir skjutna till döds

Eller ska vi skylla på unga arga män




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-22 02:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Suck! Det pyr överallt bland folket...men om det blir bättre med ett regimskifte det kan man faktiskt inte veta...
2013-05-24

  lodjuret/seglare VIP
Nedskärningarna av allmän, kommunal service. Uppmärksamhet. När det var kris i uesa under mellankrigstiden, då satsades det på infrastrukturen, så att folk sattes i arbete. Nedskärningar leder som per automatik till motsättningar.
2013-05-22

    Jane S VIP
det som göms i snö kommer upp i tö, de tror att man kan placera människor utan att ge dom hopp och att de ska foga sig i det- idioter! tickande bomber finns nu även i Sverige, Reinfeldt och co snackar om ansvar men det handlar ENBART om pengar, nu får de bita i det sura äpplet...
2013-05-22

    ej medlem längre
Håller med föregående, dessa som styr nu struntar ju i vad som händer, så här kan det inte fortgå.
2013-05-22

  Lars Hedlin
JA en bra fråga ...Behövs en stor ändring och ett byte/regim skifte ...Bäst att ta hand om våldet redan på gräsrotsnivå!
2013-05-22

  Magica VIP
Har ändrat och ändrat flera ggr i denna kommentar jag tänkt skriva, men det blir bara ett lite kortare konstaterande till slut: Nästa val 2014 får vi hoppas att människor använder sina hjärnor och moral när de röstar, ty självfallet hänger det samman med dagens högerstyre att saker är som de är.
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano