Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortirrad i retoriken

Det effektiva talet
Är det tretton, sju eller tre?
Utan en siffra rätt
Men ironisk nog att le
Går jag vilse vid nummervalet
Och talar fel på fjorton sätt




Fri vers av Blake
Läst 666 gånger
Publicerad 2006-02-28 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake