Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsekvens



trä blött. Fuktigt.

Längtans galenskap utagerat, levt.

Du kan välja att äga mig om du
beslutar dig för det. Det räcker att
ge mig tillräckliga skäl för hur din
essens påverkas.

Det är mycket enkelt. I teorin.


Hon kunde välja att växa till en
roman en som beskriver innehållet
ställer sig vid sidan om. Hon kunde
välja att bli schizoid, hela vägen fram.

dunka fram förvandlingen och sedan
avbryta egen påverkan i realiteten.


hon kunde välja att skriva teori sida
upp och ned om depressivitet om
skuld om skam om individuation,

om narcissismens plats hos den
Utvecklingsnivåmässigt friska,

om att vara arg. Rädd för auktoritet.

Om att vara så arg och så rädd att
vi inte andas utan springer till
kopiatorer, fyller almanackan,

svarar för att ingen svarar i ett
klassrum. Inte kan välja för att val
dödat. Val kvävt de andra, de nära,

För att de levt via henne. Hon kan
välja men väljer det andra.


en fil mellan filerna. Ett eget.

Brustet. Ovisst. Möjligt. Omöjligt.


Det enda.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-22 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP