Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig rätt

Jag säger
Får alltid ett nej
Måste argumentera
Strida
Vill få ett leende
Vill ibland säga rätt
Jag sa
Fick ett nej
Jag hade ju fel
Fast det stod skrivet
Det jag en gång sa




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-22 15:38



Bookmark and Share


  aol
så gripande,
2014-01-28

  anits VIP
En gripande text
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson