Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ler in i min benmärg

Du tar mig i din blick
Du äter min själ
Du ler in i min benmärg
och jag vill att du ska stanna där

Lika gärna som jag vill bränna dina ögon
varje gång du ler men ingenting mer
varje gång du rör vid allt det som är jag men lämnar mig tom och kall

Lika gärna som jag vill kväva dig
varje gång du får mitt hjärta att brinna
utan att ta tillvara på värmen
När du omsveper mig men tar ett steg tillbaka
lämnar mig och mina armar faller

Fastän du gör så där
ler men ingenting mer
vill jag att du ler mot mig igen
Igen och igen

Fastän du gör så där
omsveper mig men tar ett steg tillbaka
vill jag bli omsvept
Igen och igen

Fastän du gör så där
bara är
bara är bra
bara är dåligt
vill jag att du ska vara det
bara med mig

Och fastän du inte alltid är som jag vill att du ska vara
vill jag vara med dig
och att det bara är mig
som du förstör med allt det som är du.




Fri vers av Ericafika
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-22 21:47



Bookmark and Share


  OmE
Härligt ärligt klarsynt.
2013-05-30

    ADI Nehlin
fin,fin text
2013-05-26

    ej medlem längre
Åter igen- super...jag in dina ord känner det som om dom var mina...fast på ditt sätt. Så bra
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ericafika
Ericafika