Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andens tröst

Låt upp min själ

för himmelrikets tystnad

Gud

låt mig vila

vid Ditt Vara´s bröst

O låt mig dricka

Vindens sakta susning

där storm och tordön

byts mot Andens tröst





©SkadadVinge




Fri vers (Fri form) av Skadad Vinge
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-22 23:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken skrivargåva du har!
2014-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvliga stillhet...
2013-05-24

  Lars Hedlin
VAckert
2013-05-23

    ej medlem längre
Så fint.
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge