Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I\'m waiting for my man Twenty-six dollars in my hand Up to Lexington 1-2-5 Feeling sick and dirty more dead than alive I\'m waiting for my man


langaren

sitter här och väntar
med telefonen i min hand
sitter här och väntar
bland gräs och solig brand

med femhundra spänn i skakig hand
seglar jag i land
om han bara ville komma
och skänka mitt hjärta frid
sälja mig av lyckans sand
låna mig sin tid
om han ville
bara för en stund
sitter här och väntar
som en lydig hund

om inte vad jag önskar
så åtminstone en \"bit\"
något som får mig att glömma
drömma
om antikens förlorade städer
och helgkrigares vådliga nit

hur jag önskar att han var här nu
min riddare på sin springare VIT
så jag hans hand fick trycka
lämna min sedel
och gå härifrån med en påse full av lycka

men nu sitter jag här och väntar
hungrar efter hans bröd
alla löften verkar tunna
och lögnaktig är hans tunga
likt en skeppsbruten som flämtar
är jag lämnad kvar i nöd


trots mitt hjärtas tomma brand
väntar jag ensam här
med femhundra spänn i skakig hand
och undrar stillsamt när






Fri vers av Kubla Khan
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-03-01 00:04



Bookmark and Share


  Smultris
Bara detta är så jäkla bra:

"sitter här och väntar
med telefonen i min hand
sitter här och väntar
bland gräs och solig brand"

Du vet vad jag tycker om dina dikter, pojken...
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Kubla Khan
Kubla Khan